Home –  lichaam – Hoe train je de PC spier

Hoe train je de PC spier

pc spierDe musculus pubococcygeus is een spier in je bekken die loopt van het schaambeen tot aan het stuitje. Mensen kennen de spier beter onder de naam PC spier. Als je hier nog nooit van hebt gehoord dan moet je zeker verder lezen.

De PC spier zorgt namelijk bij zowel mannen als vrouwen voor een aantal cruciale lichaamsfuncties. Door de spier te trainen kan je deze functies van het lichaam verbeteren en dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo kan je bijvoorbeeld de urinestroom beter controleren en hiermee incontinentie problemen voorkomen. Een ander groot voordeel is dat je met een sterke PC spier hardere en langere erecties kunt blijven houden. Klaarkomen kan je langer uitstellen en orgasmes zullen sterker worden.

Vroegtijdig klaarkomen voorkomen

Vaak zoeken mensen naar manieren om de PC spier te trainen als zij last hebben van een probleem. Dit kan bijvoorbeeld incontinentie zijn waarbij mannen of vrouwen hun plas niet goed in kunnen houden. Wat we ook vaak zien is dat mannen die vaak vroegtijdig klaarkomen op zoek zijn naar dit soort spiertrainingen.Als je hier meer over wilt weten, bekijk dan de website: http://www.ikkomtesnelklaar.com/

Het is iets dat iedere man weleens overkomt. Komt het echter op een regelmatige basis voor dan wordt het te snel klaarkomen echt een probleem. De controle over een orgasme wordt met dezelfde spier geregeld als het controleren van de urinestroom. Het is de PC spier en deze kan je met specifieke trainingen sterker maken.